Fenerbahçe için Martin Benitez iddiaları

Arjantin medyası, bir dönem Galatasaray'ın da gündeminde olan 22 yaşındaki Martin Benitez'in, gelecek hafta Fenerbahçe'ye resmi imza atabileceğini duyurdu.

Fenerbahçe yönetimi, bir dönem ezeli rakibi Galatasaray’ın da transferi için uğraş verdiği Mantin Benitaz’i transfer listesine dahil etti. Indipendiente’de oynayan 22 yaşındaki oyuncu için Arjantin kulübüyle görüşmelerin başladığı ve sarı-lacivertlilerin bir hayli yol katettiği öğrenildi. Orta saha, kanat ve forvet arkası mevkilerinde görev alan Martin Benitez’in 6.5 milyon Euro olan bonservis bedelinde indirim sağlanması için yoğun çaba harcanıyor. Anlaşma sağlanırsa, Benitez’in gelecek hafta İstanbul’a getirilmesi bekleniyor.

6.5 MİLYON İSTİYORLAR

Arjantin medyası da Martin Benitez için Fenerbahçe yönetiminin devrede olduğunu duyururken, “Türk ekibi, oyuncunun transferi için yoğun çaba harcıyor. Indipendiente, bonservis ücreti olarak 6.5 milyon Euro istiyor. Fenerbahçe ise indirim alabilmek için çabalıyor. İki kulübün Benitez için anlaşması an meselesi” ifadelerine yer verdi. 2011’den beri Indipendiente forması giyen Arjantinli futbolcunun sözleşmesi ise 2017’de sona eriyor. Indipendiente bu oyuncuyu satarak,maddi kaynak sağlamayı planlıyor.