Türk Telekom Arena'da gerginlik!

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında TT Arena'da Galatasaray Kardemir Karabükspor'u konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısında Galatasaray'da sinirler gergindi.

Spor Toto Süper Lig 2016-2017 sezonunun ilk haftasında Kardemir Karabükspor'u konuk eden Galatasaray, boş tribünler önünde sahaya çıktı. Beşiktaş ile oynanan Turkcell Süper Kupa maçında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle seyircisiz oynama cezası alan ve bu cezasını Kardemir Karabükspor müsabakasında çeken sarı-kırmızılı ekip, ligde sezonu boş tribünler önünde açmış oldu. Konuk ekip Kardemir Karabükspor'un taraftarının ise deplasman tribününde 57 bilet aldığı bildirildi. Karşılaşmanın ilk yarısında Galatasaray'da sinirler gergindi. Önce kaleci Muslera takım arkadaşlarına, Jan Olde Riekerink ise Linnes'e tepki gösterdi.

MUSLERA'DAN SERT TEPKİ

Galatasaray, Karabükspor maçının başlarında sarı-kırmızılı ekibin kalecisi Fernando Muslera, takım arkadaşlarına sert tepki gösterdi.

KARABÜKSPOR DAHA İYİ BAŞLADI

Karabükspor, maça daha etkili başlarken, ilk dakikalarda Galatasaray kalesinde önemli tehlikeler yakaladı. Bu tehlikelerde Galatasaray kalecisi Muslera, kritik kurtarışlar yaptı. Uruguaylı kaleci, üstüste kurtarışların ardından, takım arkadaşlarına, Karabüklü oyuncuları boş bıraktıkları için sitemle karışık sert tepki geldi.

RIEKERINK'TEN LINNES'E TEPKİ

Galatasaray'a geldikten sonra sakin görüntüsüyle dikkat çeken Jan Olde Riekerink, Kardemir Karabükspor maçında Linnes'in performansından dolayı oyuncusuna tepki gösterdi.

OYUNCUSUNU İTEREK UYARDI!

Maçın ilk yarısı oynanırken hakem Bülent Yıldırım, su molası verdi. Su molası esnasında Linnes'i yanına çağıran Riekerink, müsabaka boyunca kötü bir görüntü sergileyen Norveçli futbolcuya çok sert tepki gösterdi. Hollandalı, oyuncusun iterek uyardı, ilk yarının bitimine 6 dakika kala da Norveçli oyuncuyu kenara alarak yerine Sabri'yi oyuna sürdü.