Aliağa Petkim, yardımcı antrenörlerine güveniyor

<p>- Kulüp başkanı Eren:<br /> - "Geçtiğimiz hafta Galatasaray Liv Hospital karşısında oynadığımız oyunu ligde istikrarlı bir şekilde sürdürmek istiyoruz"</p>

İZMİR (AA) - Beko Basketbol Ligi'nde yarın Fenerbahçe Ülker'le karşılaşacak Aliağa Petkim'in kulüp başkanı Uğur Eren, "Geçtiğimiz hafta Galatasaray karşısında oynadığımız oyunu ligde istikrarlı bir şekilde sürdürmek istiyoruz" dedi.

Geçen hafta içinde başantrenör Hakan Demir'in Trabzonspor'la anlaşmasından sonra Fenerbahçe Ülker maçı hazırlıklarını yardımcı antrenörler Sinan Aksoylar ve Hamdi Gürgen'le sürdüren Aliağa Petkim, rakibini yarın saat 16.00'da Enka Spor Salonu'nda konuk edecek. Rakibiyle ligde 11. kez karşılaşacak Aliağa Petkim, daha önce oynadığı 10 maçta sadece 1 galibiyet aldı. Fenerbahçe Ülker karşısında tek galibiyetini 2008-2009 sezonunda alan İzmir temsilcisi, daha sonra oynadığı 9 maçta da yenildi.

Aliağa Petkim Kulübü Başkanı Uğur Eren, başantrenör Hakan Demir’in Trabzonspor'dan teklif aldıktan sonra takımdan ayrılmak için talepte bulunduğunu, yönetim kurulunun da bu talebi değerlendirdiğini ve Demir'le karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshettiklerini bildirdi.

Hoca ve oyuncu değişikliklerinin sporun doğasında olduğunu belirten Eren, şunları kaydetti:

"Biz sayın Hakan Demir’e kulübümüze yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor ve bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz. Hiçbir yeni hocayla temasımız olmadı. Takımımızda bugüne kadar yardımcı antrenör olarak görev yapan Sinan Aksoylar ve Hamdi Gürgen hocalarımıza çok güveniyoruz. Takımımızı zor bir dönemde Fenerbahçe Ülker maçına hazırladılar. Kulüp olarak hiçbir başantrenörle bugüne kadar temasımız olmadı. Tamamen lige konsantre olduk. Geçtiğimiz hafta Galatasaray Liv Hospital karşısında oynadığımız oyunu ligde istikrarlı bir şekilde sürdürmek istiyoruz. Takımımıza ve hocalarımıza güvenimiz tam. Dileriz Galatasaray Liv Hospital maçındaki başarıyı taraftarımıza bir kez daha yaşatırlar. Maçta tüm taraftarlarımızın takımımıza destek olmalarını bekliyoruz."