Advocaat keyfe geldi: Sıra bizde

Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat, yönetimin yaptığı transferlerde memnun kaldı.

Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat, yönetimin yaptığı transferlerde memnun kaldı. Advocaat, yönetimden istediği futbolcuların alınması konusunda memnuniyetini dile getirdi. Tecrübeli teknik adam yeni transferlerle birlikte kadrosunun güçlendiğini ve artık takımın kendisini göstermesi gerektiğini savundu. 

Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat, takımın başına yeni geçmesine rağmen eksikleri görmüş ve yönetime transfer edilmesini istediği futbolcuları bildirmişti. Harekete geçen yönetimde Advocaat’ın çok istediği Jeremain Lens ve Moussa Sow’un transferlerini bitirdi.  Yapılan transferlerle keyiflenen tecrübeli teknik adam yönetime de teşekkür etti.

“ŞİMDİ SIRA BİZDE”

68 yaşındaki teknik adam Advocaat, “Başkanımız ve yöneticilerimiz, transfer konusunda üzerlerine düşen görevi yerine getirdiler. Önemli takviyeler yapılmasını sağladılar. Şimdi sıra teknik heyet olarak bizler ve futbolculara geldi” ifadelerini kullandı.

“KISA SÜREDE İSTENİLEN SEVİYEYE GELECEĞİZ”

Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat, ligde 2 haftada 5 puan kaybettiklerini dile getirerek, “Artık çıkışa geçmemiz şart. Oyuncularımla birlikte, kısa sürede istenilen seviyeye geleceğimize inanıyorum. Milli ara bizim için çok değerli. Bunu en güzel şekilde değerlendiriyoruz. Eksik yönlerimizi gördük ve bunları düzeltmeye çalışıyoruz” dedi.

HEDEF BURSASPOR VE ZORYA MAÇLARINI KAZANMAK

Yeni transferlerle birlikte Fenerbahçe’nin daha da güçlendiğini belirten Advocaat, “Farklı sistemlere uyum sağlayacak bir takım haline geldik. Bu, çok önemli bir avantaj. Bizim için lig Bursaspor maçıyla birlikte başlayacak. Hem bu mücadeleyi kazanacak, hem de Avrupa Ligi’ndeki ilk grup karşılaşmamızda Zorya’yı yenerek yeni bir sayfa açacağız” dedi.