Advocaat iddialı: Feyenoord korksun!

Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat, yarın oynanacak UEFA Avrupa Ligi karşılaşması öncesi Feyenoord'a göz dağı verdi.

Fenerbahçe, yarın UEFA Avrupa Ligi'nde Feyenord karşısında kritik bir sınava çıkacak. Fenerbahçe üst üste oynayacağı Manchester United maçları öncesi Zorya beraberliğinin ardından 3 puan alarak grupta iddialı bir konuma gelmek istiyor. Yarın oynanacak Feyenoord maçı öncesi teknik direktör Dick Advocaat'tan da iddialı açıklamalar geldi. Tecrübeli çalıştırıcı Feyenoord'a gözdağı verdi.

Gaziantepspor maçındaki futbollarının kendisini keyiflendirdiğini belirten sarı-lacivertli teknik adam, fantastik oynamaya başladıklarını, Feyenoord’a da Kadıköy’de büyük sorunlar yaşatacaklarını iddia etti.

'GAZİANTEP MAÇINDAKİ GİBİ OYNARSAK FEYENOORD SORUNLARLA KARŞILAŞIR'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Hollanda basınına Feyenoord maçıyla ilgili bir değerlendirme yaparken, kazanmaya daha yakın taraf olduklarını savundu. Rakiplerini çok iyi tanıdıklarını, bunun avantajını kullanacaklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı, 'Önümüzdeki zorluğun farkındayız. Ancak Gaziantep maçının ilk yarısını tekrar edersek, Feyenoord sorunlarla karşılaşır' dedi.

Takımının mücadele gücünün her maç arttığına işaret eden Advocaat, 'Gaziantepspor maçından büyük keyif aldım. Özellikle oynadığımız fantastik futbol, hücumdaki pozisyon alışlarımız ve pas oyunundaki başarımız çok iyiydi. Tek eksiğimiz topu kolay kaybedişlerimiz ve skoru daha fazla arttıramamamız' diye konuştu.

'FEYENOORD ŞAKAYA GELECEK BİR TAKIM DEĞİL'

Dick Advocaat, dünkü antrenmanda oyuncularına yönelik yaptığı konuşmada ise maçın önemine dikkat çekerken, 'Karşımızda Manchester United'ı yenmiş bir takım var. Onları yenersek grupta tüm dengeleri bozarız. Parolamız hücum ama bu defansif tedbirleri elden bırakacağımız anlamına gelmez. Feyenoord kesinlikle şakaya gelecek bir takım değil'uyarısında bulundu.

VAN PERSİE'NİN KEYFİ YERİNDE 

Feyenoord maçı hazırlıklarını aralıksız sürdüren F.Bahçe, dün taktik ağırlıklı bir antrenman gerçekleştirdi. Önceki günkü idmana katılan Van Persie, dün de takımla çalışırken hayli keyifli göründü. Advocaat, son iki lig maçında 18 dışında kalan vatandaşını kadroya dahil edip etmeyeceğine bugün yapılacak son idmandan sonra karar verecek.

ADVOCAAT BUGÜN BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK

Fenerbahçe-Feyenoord maçının medya programı belli oldu. Advoccat'ın basın toplantısı bugün saat 15.00'te. Hollandalı hocaya F.Bahçeli bir futbolcu eşlik edecek. Feyenoord'un basın toplantısı ise 18.30'da. Konuk takım, 19.00'da Ülker Stadı'nda bir idman yapacak.