Abdullah Avcı ikram edilen maçı geri çevirdi!

Dün akşam Fenerbahçe karşısında oyun olarak iyi bir performans gösteren Başakşehir'de, tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı'nın sarı kartı bulunan Badji'yi oyundan almaması bir hayli tepki topladı.

Dün akşam güçlü Fenerbahçe karşısında oyun içerisinde kalan ve 90 dakika boyunca mücadeleden kopmayan Abdullah Avcı’ya Beşiktaş ile Galatasaray taraftarlarından büyük bir tepki geldi.

Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda sarı lacivertli takım önünde özellikle ikinci yarının belli bölümlerinde tehlikeli pozisyonlara giren Başakşehir’de, ilk yarının sonlarına doğru Senagalli futbolcu Badji’nin sarı kart görmesi ve oyuncunun ikinci sarı kartı alacak pozisyonların içinde olması dikkatlerden kaçmadı. Fenerbahçeli futbolcuların ve taraftarların mücadelenin hakemi Cüneyt Çakır’a Badji’nin kırmızı kartla oyundan atılması için büyük bir baskı yarattığı dakikalarda araya devre arasının girmesi Başakşehir’i rahatlatırken, tecrübeli teknik direktör Abdullah Avcı’nın bu şartlarda Badji’yi ikinci yarıya çıkarmayacağı düşünüldü.

BADJİ'NİN ÇIKARILMASI GEREKTİĞİNİ HERKES GÖRDÜ AVCI GÖRMEDİ

Anlaşılamaz bir şekilde, sarı kartı olan ve kırmızı kart görmek için adeta Cüneyt Çakır’ın gözünün içine bakan Badji ikinci yarıda da sahadaki yerini aldı. Tansiyonu yüksek geçen maçta 59.dakikada Portekizli çalıştırıcı Vitor Pereira’nın Fernandao hamlesi Başakşehirli defans oyuncularını bir hayli rahatlattı. Yalçın ve Mahmut’u bir oldukça rahatız eden ve iki futbolcudan seken topları dolaylı yollardan Ozan Tufan, Nani ve Gökhan Gönül gibi oyuncularla buluşturan Jose Fernandao, Başakşehir takımını zorlarken, Brezilyalı forvetin oyundan alınışı Abdullah Avcı’ya da derin bir ‘oh’ çektirdi.

FERNANDO ÇIKTI BAŞAKŞEHİR DEFANSI OYUNA KATILMAYA BAŞLADI

Başakşehir adına saha içinde her şey olumlu giderken Abdullah Avcı’nın Badji hamlesini yapmaması ve oyuncuyu sahadan almaması Galatasaray ve Beşiktaş taraftarlarını çıldırttı. Vitor Pereira’nın Fernandao’yu, sakatlıktan yeni çıkmış ve mücadele gücü düşük olan Van Persie ile değiştirmesi Başakşehir adına olumlu bir hamle olurken, Abdullah Avcı’nın bu dakikalarda Badji’yi es geçmesi Fenerbahçe’nin ekmeğine yağ sürdü. Sarı kartı bulunan ve her an takımını 10 kişi bırakacak bir futbol oynayan Badji’yi Rajko Rotman ile değiştirmeyen (Rotman defansın ortasına, Mahmut ise eski yeri olan orta sahaya) Avcı, bazı futbolseverlerin tepkisini çekerken, tecrübeli teknik adamın maç sonunda Cüneyt Çakır hakkında “verilen kartlara iyi bakılması lazım” ise açıklamaları samimi bulunmadı.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.