6 otoritenin 5'i Galatasaray şampiyon olur dedi biri ise...

Şampiyonluk yolunda Galatasaray'ı ağır favori olarak gören Hasan Şaş, Galatasaray'ın kalan 5 maçta 15 puan yapıp şampiyonluğunu ilan edeceğini iddia etti.

3 takımın şampiyonluk yarışı için büyük bir çekişme içerisine girdiği ligde, futbol yorumcularının ve otoritelerin tahminleri de şekillenmeye başladı.  Geçtiğimiz haftaya kadar Fenerbahçe’yi şampiyonluk yarışında bir adım önde gören Ahmet Çakar, alınan son sonuçlara göre “40 yıldır bu işin içindeyim Türkiye'de böyle bir şey yaşamadım” dedi.

HASAN ŞAŞ: GALATASARAY BEŞİKTAŞ'LA FİNAL MAÇI OYNAR VE ŞAMPİYON OLUR

NTVSpor yorumcusu Hasan Şaş Galatasaray’ı favori görenlerden. Sarı kırmızılı ekibin evinde puan kaybetmeyeceğini yineleyen Şaş, Galatasaray’ı Mersin deplasmanında Adana, Antep ve Mersin’deki taraftarların yalnız bırakmayacağını söyledi. Yine NTVSpor yorumcularından biri olan Metin Tekin, Galatasaray’ın amansız yarışta bir adım önde olduğunu belirtirken, Mehmet Demirkol ise sarı kırmızılı ekibin kalan maçlara göre favori olduğunu söyledi.

FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE GİDER

LİGTV yorumcularından Mustafa Denizli şampiyonluğa yakın olan takımı açık açık belirtmese de Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ne kesin gideceğini açıkladı. Galatasaray’la Beşiktaş arasında oynanacak derbiye dikkat çeken Rıdvan Dilmen, ibrenin Galatasaray’dan yana olduğunu söylerken, ünlü yorumcu 10 gün içerisinde 3 takımında çok zorlu maçlara çıkacağını belirtti.