4 gün kaldı

Bursaspor'a veda eden Fernandao, 4 gün sonra İstanbul'a gelerek, Fenerbahçe ile kontrat imzalayacak.

Sarı-Lacivertliler’in gol yollarındaki sorunu çözmek için bir numaralı hedefi olan Fernandao transferinde artık iş imzaya kaldı. Fenerbahçe Yönetimi, Brezilyalı yıldızla her konuda anlaşmaya varmıştı.

Türkiye Kupası finalinde Galatasaray karşısında son kez Bursaspor formasını giyen Fernandao, dün Instagram hesabından Yeşil-Beyazlı camiaya veda etti. Kupada kazandığı madalyanın fotoğrafını paylaşan Sambacı, “Bugün hayatımda bir sayfa kapanıyor. İkincilik dahi olsa bu madalya benim için çok büyük anlam ifade ediyor. Özellikle Tanrı’ya bana bu  sezon başarmamı sağladıkları için teşekkür ederim. Ve tabi ki takım arkadaşlarıma da... Sonrasında aileme, eşime ve çocuklarıma teşekkür ederim. Onlar daima benim yanımdaydılar. Tüm Bursaspor taraftarına da ilk günden beri bana verdikleri bütün destekleri ve gösterdikleri ilgi için çok teşekkür ederim. Yolumu aydınlatan Tanrı bana ve aileme en iyi yeri gösterecektir” ifadeleriyle veda mesajı yayınladı.

Ailesiyle birlikte ülkesine gitti

Fernandao, dün ailesiyle birlikte ülkesi Brezilya’ya gitti. Sambacı, burada bir süre dinlendikten sonra 9 Haziran’da Türkiye’ye dönecek. Fenerbahçe Yönetimi, golcü futbolcu Türkiye’ye döndükten sonra en kısa süre içerisinde imza töreni düzenleyecek. Mahmut Uslu, kendisi için, “Adam değilmiş” ifadelerini kullanan Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı’na cevabı bu şekilde vermiş olacak.