28 yaşındaki Macar futbolcu için iki takım birbirine girdi

Her iki kanatta da oynama yeteneği bulunan ve bonservisi elinde olan Macar oyuncu Balazs Dzsudzsak, Beşiktaş ve Galatasaray arasında savaş çıkardı.

Bir yandan Dnipro ile sözleşmesi sona eren Evgen Konoplyanka'yı kovalayan Galatasaray diğer yandan ise Dinamo Moskova ile sözleşmesi 6 ay sonra sona erecek olan Balazs Dzsudzsak ismini aportta tutuyor. Fakat Macar oyuncunun Türkiye haklarını elinde bulunduran menajer Ali Egesel'in, Dzsudzsak için Beşiktaş'ın da kapısını çalması yönetimin canını sıktı.



Macar oyuncu için yıllık 1.5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme planlayan Galatasaray yönetimi, bu rakamı alıp Beşiktaş'ın kapısına giden ve "aynı rakama size getirebilirim" diyen Egesel'e ateş püskürdü.

Galatasaray'ın yeni kanadı olacak!

Macar oyuncu sol ayaklı olmasına rağmen iki kanatta da oynayabiliyor. Galatasaray'a gelmesi durumunda Yasin Öztekin ile değişmeli olarak kanatlarda oynaması planlanan Dzsudzsak'ın Dinamo Moskova ile yılbaşına kadar sözleşmesi bulunuyor. Macar oyuncunun en büyük özelliği ise; istikrarı. Dzsudzsak geçtiğimiz sezonu 43 maçla tamamlarken, 7 gol atıp, 13 asist yaparak takımına katkı sağladı.