25 yaşındaki oyuncunun menajeri açıkladı “Beşiktaş ve G.Saray bize teklif yaptı”

Sezon sonu serbest kalacak olan tecrübeli kaleci için Galatasaray devreye girdi.

Sezon sonu Kayseri Erciyesspor ile sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli kaleci Gökhan Değirmenci Galatasaray yolunda.

25 yaşındaki eldiven için şimdiden girişimlere başlayan sarı kırmızlı kulübün bu transferi bitirdiği iddia edilirken oyuncunun menajeri Şenol Yavaş AjansHaber’e çok önemli açıklamalar yaptı.

Sezon başında Galatasaray’la görüştüklerini doğrulayan Yavaş şunları söyledi:

GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ’LA GÖRÜŞMÜŞTÜK

Gökhan’ın sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Birkaç Süper Lig ekibiyle temas halindeyiz. Galatasaray’la sezon başında görüşmüştük ama onlar tercihlerini Sinan Bolat’tan (maliyet olarak Gökhan Değirmenci’nin maliyetinin daha düşüktü) yana kullandılar. Aslında biz Beşiktaş’la da görüşmüştük, yönetim Cenk Gönen’le olan sözleşmesini uzatınca Gökhan transferinden vazgeçtiler. Oturur konuşuruz şartlar oluşursa Galatasaray’la anlaşmamamız için bir neden yok. Galatasaray Türkiye’nin en büyük takımlarından biri.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.