2 sene önce Bursaspor'a bedavaya önerilen kaleciye Fenerbahçe 4,5 milyon sterlin verdi

Mert Günok ile yolları ayırdıktan sonra kaleye yabancı bir eldiven bakan Fenerbahçe, aradığı ismi İngiltere'de buldu.

Yeni sezonda kaleye mutlaka kaliteli bir file bekçisi arayan Fenerbahçe’nin Cech, Casillas, Romero ve Mandanda’dan sonra David Ospina’yı listesine aldığı, Kolombiyalı eldiven için Arsenal kulübüne 4,5 milyon sterlinlik bir teklifte bulunduğu ortaya çıktı. Mert Günok’un takımdan ayrılmasından sonra kesin olarak yabancı kaleci transferini gerçekleştirmesi beklenen sarı lacivertliler Ospina için son hamleleri yaparken, tecrübeli ismin 2 yıl önce Bursaspor’un kapısından döndüğü ortaya çıktı.

OSPİNA BURSASPOR'A BEDAVAYA ÖNERİLDİ

2013’te Taiwo’yu Bursaspor’a getiren menajerin David Ospina ile arasının çok iyi olduğu ve deneyimli kaleciyi yeşil beyazlılara neredeyse bedavaya önerdiği ortaya çıktı. Taiwo’ya imza attıran Bursaspor’un Ospina için süre istediği belirtilirken, dönemin yöneticilerinin Ospina’yı değil Sebastian Frey’i tercih ettiği anlaşıldı.



2014’te Brezilya’da düzenlenen Dünya Kupası’nda büyük bir patlama yapan ve Avrupa’nın dev kulüplerinin transfer listesine giren Ospina Arsenal’e transfer oldu ve Kolombiyalı file bekçisi Premier Lig’de bu sezon 18 maçta görev aldı.

Şu sıralar Fenerbahçe’nin transfer listesinde yer alan Ospina’nın Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı, oyuncunun Copa Amerika turnuvasından sonra imza atabileceği belirtildi.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.