10 kez 'Devler Ligi' deplasmanına çıktı 1 gol bile atamadı

Sarı kırmızı kulübün süper yıldızı Wesley Sneijder, Galatasaray kariyerinde şu ana kadar 10 kez Şampiyonlar Ligi deplasmanına çıktı ve bu maçların hiçbirisinde gol bulamadı.

Dün gece Benfica karşısında Galatasaray’ın en büyük kozlarından biri olan Wesley Sneijder, yine bir deplasman maçını boş geçti. Luz Stadı’nda sarı kırmızılı taraftarların en büyük gol umudu olan Hollandalı “10 numara” pozisyona girmeyi dahi başaramazken,  yıldız oyuncunun o bilindik uzaktan şutları da pek görülmedi. Genelde TT Arena’da seyircisinin önünde gösterdiği performansla alkış toplayan Wesley Sneijder Galatasaray kariyerinde özellikle devler liginde şu ana kadar deplasmanda hiç gol atamadı. 2012-2013 sezonunun devre arası transfer döneminde kadroya katılan Sneijder, sarı kırmızılı formayla 10 kez Şampiyonlar Ligi deplasmanına çıkarken,  Hollandalı yıldız bu 10 maçta da golle tanışamadı. 31 yaşındaki futbolcu Galatasaray’da toplamda 21 kez Şampiyonlar Ligi arenasında yer alırken, Wesley Sniejder bu süreçte sadece Kopenhag ve Arsenal’e karşı gol bulabildi.

SÜPER LİG'DE DE İSTATİSTİKLERİ KÖTÜ

Şampiyonlar Ligi’nde özellikle deplasman maçlarında iyi bir performans sergilemeyen Sneijder, Süper Lig’in deplasman maçlarında da pek iç açmıyor. Galatasaray formasıyla şu ana kadar 80 maça çıkan Wesley, sadece 9 kez deplasmanlarda gol bulurken, bu maçların Kayserispor, Karabükspor, Trabzonspor ve Tokru Konyaspor olması kafalarda soru işaretleri bırakıyor. Özellikle Kadıköy’de henüz golle tanışamayan Sneijder’in büyük maçlarda deplasmanlarda silik bir görüntü ortaya koyması Galatasaraylılara da sıkıntı veriyor.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.