Ali Şen'den flaş açıklama: Allah için...

Fenerbahçe'nin "efsane başkanlarından" biri olan Ali Şen, Fenerbahçe Shaktar Donetsk maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Shaktar Donetsk maçına sayı saatler kala sarı lacivertli camiada ve taraftarlarda heyecanlı bekleyiş sürüyor. Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme turunun ilk ayak maçında Ukrayna ekibi karşısında Kadıköy’de avantajlı bir skor almak isteyen Vitor Pereira ve öğrencileri artık son hazırlıklarını tamamlarken, Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda 55 bin taraftarın şov yapmaya hazırlandığı belirtildi.

AZİZ YILDIRIM HEP YANLIŞ YÖNTEMLERİ KULLANDI

Kritik maç öncesi Fenerbahçe’nin yaptığı transferleri, Vitor Pereira’yı ve Aziz Yıldırım’ı değerlendiren “efsane başkan” Ali Şen çok önemli açıklamalarda bulundu. Aziz Yıldırım’ın şu ana kadar teknik direktörlerin işine karıştığı ve bu yöntemle başarı gelmeyeceğini anladığı için futbolu profesyonellere teslim ettiğini belirten Şen açıklamalarına şöyle devam etti;

BU SEZON DOĞRU İŞLER YAPTI

Aziz Yıldırım şimdiye kadar futbolda hep teknik direktörlerin ve teknik heyetin işine karışmıştı, hatta bu takımı onlar mı şampiyon yaptı diye de hep bu tarz söylemlerde bulunmuştu. Baktı başarı gelmiyor, bu işler böyle olmuyor o zaman dedi işi profesyonellere bırakayım ve bir de böyle deneyeyim. Aziz Yıldırım ne yaptı? Önce tecrübeli, bu işten anlayan bir Sportif Direktör getirdi, sonra yetenekli bir teknik direktör. Bu sezon Allah için Aziz Yıldırım doğru olan her şeyi yaptı. Paraysa para, transferse transfer, hocaysa hoca. Bundan sonra ne olur? Eğer başarı gelmezse tribünlerde homurdanmalar yükselir, Aziz Yıldırım’a protestolar başlar.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.


Yorumlar