Ali Koç, Ramil Guliyev'i alnından öptü

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, atletizmde büyük başarı gösteren Ramil Guliyev’i alnından öptü.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda sarı-lacivertli sporcular başarılarından dolayı sahneye davet edildi. Atletizmde büyük başarı gösteren Fenerbahçeli sporcu Ramil Guliyev, sahneye çıktığında Yüksek Divan Kurulu Üyeleri tarafından büyük alkış aldı. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç da Guliyev’i alnından öptü. Koç’un yaptığı bu hareket üyeler tarafından da büyük alkış aldı.

YOL HARİTASI BELİRLENDİ

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki ekim ayı yüksek divan kurulu toplantısında yönetim kurulu faaliyet raporunu okuyan kulübün genel sekreteri Sevil Zeynep Becan, uzun vadeli planlar için bir yol haritası belirlediklerini anlatarak, şunları kaydetti:

"Taraftarımıza teşekkür ediyoruz, bu süreçte bizim en büyük gücümüz oldu. Uzun vadeli sürdürülebilir mali yapı için çalışırken, sancılı bir dönem içinden geçeceğimizin farkındaydık. Yarınlara umutla bakabilmek için kilit noktasının sabır olduğu inancını tekrarlamak istiyorum. Kongre üyelerimizin en üst makamları temsil eden sizlerin nezdinde tüm camiadan ricamız sabır ve anlayışla desteklerinin devam etmesi. Futbolda olmamız gerekenden çok uzağında bulunmamızın da üzüntüsünü yaşıyoruz."

Fenerbahçe'nin 1959'dan önce aldığı şampiyonlukların da Türkiye Futbol Federasyonu tarafından sayılması gerektiğini vurgulayan Becan, "Omuz omuza yürütürsek bu davayı hakkımız olanı alacağımıza yürekten inanıyorum." dedi.

Yorumlar