Oscar Cardozo'dan iddialı Fenerbahçe açıklaması!

Trabzonspor'un yeni golcüsü Oscar Cardozo, Süper Lig'de çıkacağı ilk maç olan Fenerbahçe derbisi öncesi iddialı konuştu.

CARDOZO FENERBAHÇE'Yİ BEKLİYOR

Bordo-mavili takımın Benfica'dan transfer ettiği dünyaca ünlü forvet Oscar Cardozo, gelecek hafta oynanacak Fenerbahçe maçı ile ilgili iddialı açıklamalar yaptı. Daha önce Benfica formasıyla UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ağlarını 2 kez sarsan Cardozo, beklentilere karşılık vereceğini belirtti. Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasındaki Kayseri Erciyesspor maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen golcü oyuncu, kritik bir müsabaka olduğunu nitelendirdiği Fenerbahçe derbisine en iyi şekilde hazırlanacağını vurguladı

SÜPER LİG'DEKİ İLK MAÇI

Cardozo, zorlu maçla ilgili olarak, "Fenerbahçe karşılaşması için sabırsızlanıyorum. Çünkü bu benim ligdeki ilk maçım olacak. Tabii ki teknik heyet bana formayı verirse. Çünkü çok iyi bir takım kuruldu ve herkes forma için savaşıyor" diye konuştu. Yeniden bir takım kurulduğunu hatırlatan süper forvet, "Alışma dönemi elbette olacaktır ama bu sorun aşıldıktan sonra bütün rakiplerime korku salacağız. Avrupa'da da geçebileceğimiz rakiplerle eşleşmemiz bizim için şans oldu. Gruptan çıkarak daha da ileriye gideceğimizi söyleyebilirim" dedi.

Yorumlar