Akhisar'ın 'Muslera' sitemi! 'Bu ligin rekabetini bozuyor'

Galatasaray maçı sonrası yaptığı basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor'un Teknik Direktörü Cihat Arslan, "Muslera, bu ligin rekabetini bozuyor, haksız rekabete yol açıyor. Önemli bir performans sergiliyor, öne geçmemizi engelledi" dedi.

Galatasaray, ilk dakikalarda yenik duruma düştüğü maçta Akhisar Belediyespor’u 3-1 yenerek ikide iki yaptı. Galatasaray'ın gollerini 35. dakikada Eren Derdiyok, 63. dakikada Yasin Öztekin ve 90+2. dakikada Bruma atarken Akhisar'ın golünü ise Vaz Te kaydetti.

'PLANLAR SONUCA YANSIMADI'

Arslan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maç öncesi planlamalarında 2 forvetin arkasında Soner'le başlamayı istediklerini, erken de gol attıklarını ancak sonuca yansıtamadıklarını söyledi.

"MUSLERA HAKSIZ REKABETEE YOL AÇIYOR"

Önde basmayı planladıklarını kaydeden Arslan, şöyle konuştu:

"Gol de bulduk ama oyunu kaybettik. 1-0 bize pahalıya mal oldu. Maçı bitirdik gibi oldu. Galatasaray, 1-0'dan sonra hakimiyeti ele aldı, ilk yarı onların üstünlüğüyle geçti. İkinci yarıda oyuncu değişikliğiyle oyunu tuttuk. Skoru artıracak pozisyonlar da bulduk. Muslera, bu ligin rekabetini bozuyor, haksız rekabete yol açıyor. Önemli bir performans sergiliyor, öne geçmemizi engelledi. Yediğimiz gol Douglao'nun sorumsuzluğu. Geçen hafta Kayserispor'a attığımız golü kalemizde gördük, gafil avlandık. Galatasaray teknik heyetini kutluyorum. İkinci yarıda elimizde geleni yaptık, oyuncularımı da kutluyorum. Kaderimizde Galatasaray'ı yenememek gibi bir durum var. Maçın hakemi de iyi bir yönetim gösterdi."

JOSUE İLK MAÇINA ÇIKTI

Galatasaray'ın Porto'dan kiraladığı Josue Pesquiera, Akhisar Belediyespor karşısında ilk maçına çıktı. Türkiye'de daha önce Bursaspor forması giyen Josue, Süper Lig'deki son maçını 19 Aralık 2015'te deplasmandaki Torku Konyaspor karşısında oynamıştı.

Yorumlar