Ahmet Nur Çebi Galatasaray maçı öncesi Sergen Yalçın'ı aradı

Galatasaray maçına Bilic ile çıkmak istemeyen bazı yöneticiler, İbrahim Üzülmez ve Sergen Yalçın için zemin yokladı.

Beşiktaş'ta Slaven Bilic dönemi Pazartesi akşamı alınan 1-0'lık Torku Konyaspor mağlubiyeti ile sona ererken, geldiği ilk günden bu yana Hırvat teknik adamı veto eden başta Ahmet Ürkmezgil, Deniz Atalay ve Ahmet Kavalcı gibi isimler isyan bayrağını çekti.

Üç ismin takımın Galatasaray maçına Bilic'le çıkmaması için Fikret Orman'a büyük baskı yaptıkları ortaya çıktı. Üçlünün takımı Galatasaray maçına İbrahim Üzülmez'in hazırlamasını istedikleri, Bilic'le en kısa zamanda yolların ayrılması için baskı kurdukları gelen bilgiler arasında.

Sergen'e sözleşmesinin detayları soruldu

Konyaspor mağlubiyeti Beşiktaş'ta tüm hesapları alt üst ederken maçın hemen sonrasında daha önce Sergen Yalçın'ı Beşiktaş'ın başına getirmek için üstü kapalı görüşmeler yapan Ahmet Kavalcı'nın Sivasspor'un teknik direktörünü aradığı ortaya çıktı. Kavalcı'nın öncelikle Sergen'e, Galatasaray maçı için başarı dilediği ardından da, Sivasspor'la yaptığı anlaşmanın detaylarını sorduğu bildirildi. Sergen'in Kavalcı'ya, "bağlayıcı bir şey yok" cevabı verdiği öğrenildi.
Sergen'in, Sivasspor'la imzaladığı 1+1 yıllık sözleşmede, tazminat maddesinin bulunmadığı ise gelen bilgiler arasında. İki tarafın da birbirleriyle çalışmak istemediklerini 15 gün önce aktarmaları durumunda sözleşmenin karşılıklı olarak feshedelibileceği ortaya çıktı.



Yorumlar