Abdurrahim Albayrak'ın transfer raporu deşifre oldu! İşte gönderilecek 8 futbolcu

"Yeni yönetime transfer raporunu" bıraktık diyen Abdurrahim Albayrak'ın listesi ortaya çıktı. Buna göre; Galatasaray sezon sonunda en az 8 futbolcuyla yollarını ayıracak.

Galatasaray’ın 36.başanını seçmesi ve ligi şampiyon olarak bitirmesinin ardından yeni yönetimin yapacağı transfer hamleleri merakla bekleniyor. Camia ve taraftarlar Dursun Aydın Özbek’ten en az 2 flaş transfer isterken, eski yönetimin “biz transfer görüşmelerimizi yaptık bitirdik, listemiz hazır sadece bu listeyi yeni yönetime sunacağız” açıklamaları Galatasaraylıları bir hayli heyecanlandırdı. Bırakılan raporda takıma yapılacak transferlerin isimleri sır gibi saklanırken, gönderilecek olan futbolcuların hemen hemen belli olduğu ortaya çıktı.

İşte Abdurrahim Albayrak’ın Cüneyt Tanman’a bıraktığı o rapor;

Sinan Bolat: Galatasaray’dan yılda 1,3 milyon Euro alan kaleci zaten kiralık gelmişti. Tecrübeli eldiven G.Birliği maçında yürekleri ağızlara getirirken, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Sivas karşısında bir hayli kötü performans göstermişti. Sınıfı geçemeyen Sinan Bolat listeye “1” numaradan giriş yaptı.



Gökhan Zan: Abdurrahim Albayrak’ın devre arası transfer döneminde yollamak istediği tecrübeli futbolcu çoktan bavulunu topladı bile.



Aydın Yılmaz: Galatasaray’da beklenen patlamayı bir türlü yapamayan Aydın Yılmaz da gönderilecekler arasında



Yekta Kurtuluş: Hamza Hamzaoğlu’nun “takım bulabilirsen gidebilirsin” dediği Yekta için takas formülü düşünülüyor.



Koray Günter: Oyuncunun gelişimini düşünen Hamza Hamzaoğlu Koray Günter’i kiralık olarak başka bir takıma vermek istiyor.



Armindo Bruma: Cesare Prandelli döneminde şans bulamayan Bruma, Hamza Hamzaoğlu ile forma giymeye başladı. Beklenen patlamayı yapamayan Bruma’ya iyi bir teklif gelirse satılacak.



Blerim Dzemaili: Sezon başında Prandelli döneminde forma şansı bulan, fakat kalitesi ile vasat futbolcuları aratmayan İsviçreli oyuncu kesin olarak gönderilecek.



Umut Bulut: Galatasaray, Burak Yılmaz’ın yanına iyi bir forvet arıyor. Bu bölgeye flaş bir transfer yapılırsa Umut üçüncü forvet olarak takımda kalacak. Tıpkı şu anda Pandev gibi.



Tarık Çamdal: Sabri Sarıoğlu’nun alternatifini arayan Galatasaray yönetimi sağ beke bir transfer yaparsa Tarık kiralık olarak gönderilecek. 


Yorumlar