A Milliler'den test maçı! Rusya ile 22 yıl sonra...

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2018 Dünya Kupası elemelerine hazırlık kapsamında Rusya ile evinde 22 yıl sonra karşılaşıyor.

Fransa’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda (EURO 2016) gruptan çıkamayan ve hayal kırıklığı yaşayan A Milli Futbol Takımımız 2018 FIFA Dünya Kupası’na katılmak için mücadele edecek. Türkiye, kritik Hırvatistan maçı öncesinde Rusya ile Antalya’da hazırlık maçı oynayacak. A Milliler 5 Eylül’de ise Dünya Kupası elemelerinde Hırvatistan deplasmanına çıkacak.

22 YIL SONRA RUSYA’YI AĞIRLIYORUZ

2018 FIFA Dünya Kupası'nın ev sahibi Rusya'yı 22 yıl sonra Türkiye'de ağırlayacak milliler, yenilenmiş kadrosuyla yeni döneme galibiyetle başlamayı amaçlıyor. Türkiye ile Rusya’yı karşılaştıracak maç Antalya Stadyumu’nda 21:30’da başlayacak. Maçı Slovenya Futbol Federasyonundan Damir Skomina yönetecek. Karşılaşmada Skomina'nın yardımcılıklarını Jure Praprotnik ile Robert Vukan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Alper Ulusoy olacak.

BİLET FİYATLARI 10 LİRA İLE 50 LİRA ARASINDA DEĞİŞİYOR

A Milli Futbol Takımı'na üçüncü kez ev sahipliği yapacak Antalya Stadı'ndaki maçın biletleri 10, 15, 30 ve 50 liradan satılıyor.

FATİH TERİM’DEN KADRODA RADİKAL DEĞİŞİKLİKLER

EURO 2016’daki kötü futbol ve prim krizinin patlak vermesi sonrası Fatih Terim kadroda radikal değişiklikler yaptı. EURO 2016’da oynayan Milli takım kaptanı Barcelonalı Arda Turan başta olmak üzere Gökhan Gönül, Selçuk İnan, Semih Kaya, Hakan Kadir Balta, Caner Erkin ve Burak Yılmaz, aday kadroya çağrılmadı.

TÜRKİYE – RUSYA MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Antalya Stadı’nda oynanacak olan Türkiye – Rusya maçı saat 21:30’da başlayacak ve Star TV’den naklen yayınlanacak. Karşılaşmada Elde edilecek hasılat, 15 Temmuz Şehitleri Dayanışma Fonu’na bağışlanacak.

MUHTEMEL 11’LER

TÜRKİYE: Volkan Babacan, Şener, Serdar Aziz, Ahmet Çalık, Hasan Ali, Ozan Tufan, Mehmet Topal, Hakan Çalhanoğlu, Olcay Şahan, Emre Mor, Cenk Tosun

RUSYA: Akinfeev, V. Berezutsky, Semenov, Neustadter, Zhirkov, Gazinsky, Dzagoev, Samedov, Tarasov, Shatov, Dzyuba

Yorumlar