48 saat içerisinde bu transfer bitebilir!

Galatasaray devre arası transfer döneminde hiç değilse bir defans oyuncusu almak için girişimlere başladı. Abdurrahim Albayrak, Mustafa Yumlu'yu Hamza Hamzaoğlu'na hediye edecek.

HİÇ DEĞİLSE BİR STOPER

Devre arası transfer dönemini maddi sıkıntılar sebebiyle sessiz geçiren Galatasaray, 2 Şubat’ta kapanacak olan ara transfer sezonunda en azından bir ismi kadroya kazandırma peşine düştü. Chedjou ve Semih Kaya’nın olmadığı bir defans hattında bir hayli zorlanan Hamza Hamzaoğlu, bu bölge için acil bir oyuncu talep ederken, Abdurrahim Albayrak’ın Trabzonspor’da kadro dışı kalmış tecrübeli futbolcu Mustafa Yumlu için girişimlere başladığı öğrenildi. Bordo mavili ekibin göndermeye sıcak baktığı Yumlu da Galatasaray’ı çok isterken, bu transferin hemen hemen maliyetsiz olması sarı kırmızılı yönetiminde elini güçlendiriyor. Uğur Demirok ve Serdar Aziz gibi futbolculara talip olan,fakat maliyetleri sebebiyle bu transferlerden elini çeken Abdurrahim Albayrak’ın, Mustafa Yumlu’yu 48 saat içerisinde açıklayacağı tahmin ediliyor.

YUMLU'NUN BİZE MALİYETİ VAR TEKLİF GELİRSE TABİKİ GÖNDERİRİZ DEMİŞTİ

Trabzonspor’un Basın Sözcüsü Yakup Arslan’ın geçtiğimiz hafta AjansHaber’e Mustafa Yumlu için verdiği bilgilere göre; oyuncunun kendisine gelen 5 takımı reddettiğini söylemişti.



Yorumlar