Fenerbahçe Transferi Jonh Terry (2015,) 34'lük Dev Fenerbahçe'ye mi Geliyor?

Fenerbahçe John Terry de alıyor, Fenerbahçe John Terry Transferi, Fenerbahçe John Terry mi alıyor? Tüm sorularınızın cevabını ajanshaber.com da bulabilirsiniz.

Transfer sezonun da üst üste transferler yaparak damgasını vuran Fenerbahçe şimdi de İngiliz stoper olan 34 yaşındaki John Terry’in peşine düştü. Fenerbahçe John Terry için takımı olan Chelsea ile temas kurmaya çalışıyor.

FENERBAHÇE JOHN TERRY TRANSFERİ

Bir türlü durmak bilmeyen Sarı Laciverli ekip şimdi de John Terry’in peşine düştü. En son kadrosuna Bursa’dan Volkan Şen ve Ozan Tufan’ı kattı. Bu sezon toplam da 10 transfer yapan Fenerbahçe John Terry Transferi ile 11. transferini yapmış olacak. Bu Sezon kadrosuna Kjaer, Fabiano, Ba, Luis Nani, De Souza, Robin Van Persie, Fernandao, Ozan Tufan, Şener Özbayraklı ve Volkan Şen’i transfer etti. Fenerbahçe John Terry transferi ni de gerçekleştirirse toplam da 11 oyuncu kadrosuna katmış olacak.

FENERBAHÇE JOHN TERRY ALDI MI

Fenerbahçe John Terry’ı aldı mı derseniz henüz daha açıklanmış bir şey yok. Fenerbahçe John Terry dedikodusu ise İngilizlerin büyük gazetelerinden Daily Mail’in ortaya attığı bir iddaa’dır. Henüz ne Sarı Lacivertli külüpten ne de İngiliz Ekibi
olan Chelsea’den John Terry transferi ile ilgili bir açıklama gelmedi.

JOHN TERRY FENERBAHÇE’YE GELİYOR MU

John Terry Fenerbahçe’ye geliyor mu ? Dail Mail ortaya attığı iddaa’ya göre John Terry Fenerbahçe’ye geliyor. Fenerbahçe külübü John Terry için külübü olan Chelsea’ye oyuncu için bonservis bedeli ödemeyecek ve  futbolcuya ise 2.5 milyon euro’luk bir teklif yapıldığını söylüyor.
 
JOHN TERRY KİMDİR

Fenerbahçe ile adı anılan John Terry Kimdir ? Uzun yıllardır İngiltere Premier Lig ekiplerinde olan Jose Mourinho’nun çalıştırdığı Chelsea takımın da oynuyor. Chelsea’de 3 numara formayı terleten Terry ayrı zaman da uzun yıllardır takımın da kaptanlığını yapıyor. Terry şu an da 34 yaşındadır. John Terry milli takımda da forma terletmekte ve orada da kaptanlık yapmaktadır.

etiket:Fenerbahçe Joh Terry transferi,Fenerbahçe John Terry aldı mı,John Terry Fenerbaçe’ye geliyor mu,John Terry kimdir,John Terry Fenerbahçe

Yorumlar