3 takviye yolda! İşte son model Fenerbahçe

Kalede Ospina bombasını patlatmaya hazırlanan Fenerbahçe, defans ve forvet hattına da birer transfer yapıp Süper Lig'e bomba gibi bir giriş yapmak istiyor.

Simon Kjaer ve Şener Özbayraklı’ya resmi imza attıran Fenerbahçe, Fernandao ve Nani için gün sayarken, sarı lacivertli ekibin kaleci Ospina’dan haber beklediği öğrenildi. Eldeki kaliteli futbolcuları bırakmayan ve üzerine çok iyi takviyeler yapan yönetimin, forvet hattına bir isim daha katmayı düşündüğü belirtilirken, Vitor Pereira’nın Sportif direktör Giuliano Terraneo'dan Bruno Alves ve Kjaer’in yanına iyi bir stoper istediği anlaşıldı. Geçtiğimiz sezon kadrosunun çehresini tamamen değiştiren Fenerbahçe’nin 2015-2016 sezonunda son derece alternatifli bir oyuncu grubuyla Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’ne iyi bir giriş yapması bekleniyor.

İşte önümüzdeki sezonun Fenerbahçe’si

Kale: Ospina (Volkan)

Defans: Gökhan Gönül ( Şener Özbayraklı) Bruno Alves (Maicon – Rolando), Kjaer (Kadlec) Caner ( Hasan Ali)

Orta saha: Mehmet Topal  - Meireles – Emre Belözoğlu – Alper Potuk – Diego Ribas

Sağ kanat: Nani

Sol kanat: Miroslav Stoch (Alper Potuk)

Forvet: Fernandao – Sow ( Luiz Adriano – Van Persie)

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.


Yorumlar