Ünal Aysal'dan Sneijder açıklaması!

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in sözleşmesinde "20 milyon euroya serbest kalır" maddesi bulunduğunu açıkladı.

"20 MİLYON EUROLUK TEKLİF GELİRSE İSTESEK DE TUTAMAYIZ"

Prandelli'nin imza töreni sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aysal, Sneijder'le ilgili çıkan transfer iddialarına da açık yüreklikle cevap verdi.

Hollandalı oyuncunun çok değerli bir isim olduğunu ve takımda kalmasından yana olduklarını belirten başkan, "Ancak kendisinin sözleşmesinde 20 milyon Euro'ya serbest kalacağına dair bir madde var. Herhangi bir takım bize bu parayı verir ve kendisi de gitmek isterse onu elimizde tutamayız. Hukuken böyle bir hakkımız yok. Benim "20 milyonu veren alır" sözümde de anlatmak istediğim buydu." ifadelerini kullandı.

Wesley Sneijder'in adı, Louis Van Gaal'in başına geçmeye hazırlandığı İngiliz devi Manchester United'la birlikte anılıyor. 30 yaşındaki futbolcu milli takım kampında yaptığı bir açıklamada, "Eğer Van Gaal sizinle çalışmak istediğini söylerse, ona hayır demek gibi bir lüksünüz olamaz" diyerek takımdam ayrılabileceğinin sinyallerini vermişti.

Yorumlar