2 yıldız futbolcuyu almak için 3 milyon euro'yu bulamadılar

Galatasaray'a gelmek isteyen 2 yıldız futbolcu için 3 milyon euro'yu bulamayan sarı kırmızılı kulüp, oyuncuları Fenerbahçe ve Trabzonspor'a kaptıracak.

AYSAL DÖNEMİNDE PARALAR SAÇILINCA...

Ünal Aysal döneminde yaptığı pahalı transferlerle adını sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da duyuran Galatasaray’da bu sefer ekonomik kriz baş göstermiş durumda. Drogba, Sneijder, Muslera, Felipe Melo, Hamit Altıntop ve birçok yıldıza astronomik ücretler ödeyen sarı kırmızılılar her ne kadar Süper Lig’de ve Avrupa’da başarıyı yakalasa da mali anlamda uçurumun eşiğine geldiği yadsınamaz bir gerçek olarak ele göze çarpıyor. Futbolcuların bonservis ücretlerine ödenen paralar, kendilerine ödenen yıllık tutarlar Galatasaray’a kaos getirirken, ekonomik anlamda büyük sıkıntı yaşayan Duygun Yarsuvat ve ekibinin karşısına çıkan transfer fırsatlarının değerlendirilememesi camiaya huzursuzluk ve mutsuzluk veriyor.

ERKAN VE TOLGAY İÇİN 3 MİLYON EURO BULUNAMIYOR

Her defasında Galatasaraylı olduğu açıklayan ve sarı kırmızılı formayı giymek istediğini söyleyen Tolgay Arslan’ın kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Takımdan bedavaya gitmesin diye, Ocak ayı transfer sezonunda Tolgay için 2 milyon Euro fiyat çekilmesine rağmen Galatasaray bu parayı bulmakta büyük zorluk yaşıyor. Tolgay Arslan’da yaşanan durumunun hemen hemen aynısı Erkan Zengin’de de görülüyor. Yaz ayı transfer döneminde 3-4 milyon Euro olan bonservis bedelini 1 milyon Eurolara kadar indiren Eskişehirspor’a bu parayı tedarik edemeyen Abdurrahim Albayrak, yıldız futbolcuyu kadrosuna katamıyor. Mesut Hoşcan’a Erkan Zengin için 2-3 futbolcu + üzerine bir miktar öneren Albayrak’ın teklifi geri çevrildi.



Yorumlar