2 futbolcu için Galatasaray ile Beşiktaş arasında savaş çıktı! Biri henüz 18 yaşında

Takıma mutlaka iyi bir sağ bek almak isteyen Beşiktaş ve Galatasaray yönetimi aynı oyuncuya talip olurken, PSV'de oynayan Gökhan Kardeş ise ortalığı karıştırmış durumda.

Transfer sezonunda çalışmalarına tüm hızıyla devam eden üç büyüklerden Fenerbahçe, art arda bombaları patlatırken Beşiktaş ve Galatasaray şu ana kadar hatrı sayılır bir ismi renklerine bağlayamadı. Şenol Güneş’in takımın başına gelmesiyle acil olarak bir sağ bek ve bir stoper arayışına giren Beşiktaş Rhodolfo ile ciddi bir şekilde ilgilenirken, siyah beyazlı yönetimin Benfica ile sözleşme yenilemeyen Maxi Pereira’ya ise resmi teklif götürdüğü belirtildi.

MAXİ PEREİRA TRANSFERİNDE GALATASARAY ÖNDE

Yıllık 2,5 milyon Euro civarında bir paraya imza atmak isteyen Pereira için Galatasaray’ın devreye girmesi şu anda ortalığı karıştırmış durumda. Sabri Sarıoğlu’na alternatif biri isim arayan Hamza Hamzaoğlu’nun Maxi’yi çok tuttuğu, hatta bu transferde yakın zamanda Copa Amerika’da olan Muslera’dan bile yardım istediği anlaşıldı. Maxi Pereira için yıllık 2,5 milyon Euro veren iki takımın fiyatı daha yükseğe çekmeyeceği öğrenilirken, Uruguaylı oyuncunun Muslera faktörüyle Galatasaray’da daha yakın olabileceği anlaşıldı.

GÖKHAN AĞIR SAKATLIK GEÇİRDİ PSV'NİN A TAKIM DOKTORLARI OYUNCUYA YARDIMCI OLDU

Beşiktaş ve Galatasaray sadece Maxi Pereira için karşı karşıya gelmedi. Şu anda PSV’de top koşturan ve 97 doğumlu olan Gökhan Kardeş için de atağa geçen iki kulüp, 18 yaşındaki futbolcuyu renklerine bağlamak istiyor. Geleceğin önemli yıldızlarından biri olarak gösterilen Gökhan Kardeş için Şenol Güneş faktörü göz önünde bulundurulurken, tecrübeli teknik adamın bu tarz gençlere çok önem verdiği ve Gökhan’ın Şenol Güneş’in yanında parlayacağı düşünülüyor. Atınç Nukan’ın gidişinden sonra o bölgeye gelecek vaad eden bir oyuncu almak isteyen Beşiktaş yönetiminin Gökhan Kardeş için girişimlere başladığı belirtildi.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.


Yorumlar