F.Bahçe 19 yaşındaki oyuncu için 2 futbolcuyu gözden çıkardı

Yerli futbolcu arayışlarına devam eden Fenerbahçe 19 yaşındaki Türk oyuncu için Cristian Baroni ve Holmen'i Bursaspor'a vermeyi göze aldı.

YABANCI OYUNCU CENNETİ!

Fenerbahçe, Diego ile yabancı transferinde frene bastı. Emenike, Sow gibi oyunculara cazip teklifler gelmesi halinde yerlerine oyuncu alınabilecek. Sarı-lacivertli ekipte şimdi yerli transfer hesapları yapılıyor. Yabancı kontenjanının 5+3 olmasından sonra ince eleyip sık dokuyan Fenerbahçe elindeki oyuncuları da takasta kullanacak.

5 TÜRK FUTBOLCU LİSTEDE

Eskişehirsporlu Erkan Zengin ve Tarık Çamdal, Bursasporlu Şener Özbayraklı ve Ozan Tufan, Gençlerbirliği'nden Jimmy Durmaz sarı-lacivertli ekibin radarına giren isimler. Ancak kulüplerin yüksek bonservis bedelleri istemesi her takımın geri adım atmasına neden oldu. Fenerbahçe yönetimi, "Kimsede para yok. Hele öyle bahsedilen milyon euro'ları kimse veremez" diyerek transfer görüşmelerini dondurdu.

OZAN TUFAN'IN 1 YILLIK SÖZLEŞMESİ VAR

Ersun Yanal'ın, "Kaliteli yerli oyuncular istiyorum. Takım içinde rekabeti de ateşlemeliyiz" diyerek yönetime verdiği genç isimlerden Ozan Tufan için Bursaspor'a Holmen+Cristian teklif edildi. Bursaspor sadece birini isterse bir miktar nakit de ödeyebileceğini iletti. Bursaspor'un 19 yaşındaki sağ bekini, Gökhan Gönül'ün yönetime önerdiği de öğrenildi. Bursaspor yönetiminin bu takasa sıcak baktığı da belirtiliyor. Ozan Tufan'ın Bursaspor ile bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

OYUNCULARA TEKLİFLER DE VAR

F.Bahçe'nin gözden çıkardığı Holmen, Cristian, Krasic, Yobo, Serdar Kesimal gibi futbolculara çok sayıda teklif gelmesi de sarı-lacivertli yöneticileri sevindirdi. Yönetim yurt içinden yapılacak transferlerde bu oyuncuları takasta kullanmak istiyor. Böylece F.Bahçe hem kadroda düşünülmeyen oyunculardan kurtulacak hem maliyetinden. Ayrıca genç Türk oyuncularla takıma takviye yapacak.

Yorumlar