Fenerbahçeli futbolcudan Galatasaray sözü!

Fenerbahçe'nin yeni 10 numarası Diego Ribas, henüz tam olarak hazır olmadığını belirterek Süper Kupa ve Lig'de elinden gelenin en iyisini yapacağının sözünü verdi.

DIEGO'DAN TARAFTARA SÖZ

Sarı-Lacivertliler’in yeni 10 numarası Diego Ribas’tan umut dolu sözler... Sevilla ile oynanan hazırlık maçındaki performansıyla eleştirilen Brezilyalı yıldız, birçok konu hakkında önemli açıklamalar yaptı. Henüz hazır olmadığını kendisi de kabul eden Sambacı, “Şu anda uyum sürecindeyim. Hazır olmadığımı ben de net bir şekilde ifade ediyorum. Takıma ve sisteme alışıyorum. Bunun uzun bir süreç olacağını düşünmüyorum. Her geçen gün benden beklentileri karşılayacağıma inanıyorum. Bu yüzden hem takım arkadaşlarımdan hem de taraftarlarımızdan sabır bekliyorum” ifadelerini kullandı.

"EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞACAĞIM"

Galatasaray ile 25 Ağustos’ta oynanacak Süper Kupa Finali’ne kadar daha iyi olacağını vurgulayan Diego, “Yüzde 70’lere çıkacağım. Derbide elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Ligde de en iyi verimi sağlayacağım. Camianın benden beklentilerinin farkındayım” açıklamasını yaptı. Alex’le kendisinin kıyaslanmaması gerektiğini de her fırsatta dile getiren Diego, “O burada önemli işler yaptı. Ben de başarılı olmaya çalışacağım” diye konuştu.


Yorumlar